WordPress Websites

Waarom een eigen content management systeem bouwen, als 's werelds slimste programmeurs elke dag aan Wordpress werken? Kijk, dat scheelt. Tijd en geld om te beginnen.

WordPress ontwikkeling

WordPress, de ideale basis voor elke site: complex, eenvoudig, groot of klein. Sites werken in alle browsers, zijn geschikt voor zoekmachine-optimalisatie en eenvoudig toegankelijk. WordPress bevat immers de ervaring van miljoenen andere sites, omdat het een open source platform is. Technisch kan er echt alles mee, terwijl de gebruikservaring ideaal is. Zo’n website levert z’n geld wel op.

Modulair aanpasbaar.

Koppelingen met betaalsystemen of databases zijn gauw gemaakt. Door de modulaire opbouw is het eenvoudig om pagina’s toe te voegen en de website te optimaliseren. Eenmaal door Inline Media opgeleverd kan elke medewerker met een zwemdiploma de website actueel houden. Verder: eenmaal per jaar een onderhouds-beurtje door Inline Media om de snelheid en de veiligheid erin te houden.

Responsive websites

Elke site wordt responsive ontwikkeld: de layout past zich altijd automatisch aan schermgroottes aan, welk device de gebruiker ook hanteert. Ook met vindbaarheid houden we rekening. Slimme seo-trucs, handige tooltjes om hoger te ranken: we kennen en gebruiken ze. Achter de schermen is het goed geregeld. We houden in de gaten of de beveiliging goed is, we analyseren de performance van de site. Technische kost, misschien. Toevallig wel onze lievelingskost.

Specialisten in WordPress

De hele dag WordPress sites ontwikkelen gaat je niet in de kouwe kleren zitten. Daar word je expert van. Expert in WordPress themes, in de ontwikkeling van plugins voor WordPress sites, in de migratie van bestaande sites naar WordPress en in mobiele WordPress sites. Die ervaring houden we niet voor onszelf, die delen we gewoon uit. Aan iedereen die het horen wil. Keertje sparren met Inline levert al snel een stroom aan slimme functionaliteiten op.

WordPress consultancy

Met WordPress kan alles. Nou ja, er is in ieder geval veel meer mogelijk dan die standaard-website of die functionele webshop. Zitten er misschien nog een paar procentjes extra rendement in? Zijn er plugins die de usability kunnen vergroten? Zijn er thema’s die beter bij de identiteit passen? En hoe kan WordPress van dienst zijn bij online marketing? Vragen met maar één antwoord: Inline Media inschakelen als WordPress consultant.

WordPress onderhoud

Omdat WordPress continu wordt vernieuwd, gebeurt er achter de schermen nogal wat: denk bijvoorbeeld aan slimme trucs voor betere website prestaties, effectieve updates om de veiligheid op Alcatraz-niveau te houden en nieuwe plugins met veel extra functionaliteiten. Eenmaal per jaar onderhoud door Inline Media en de site is weer up to date. En kieskeurigheid? Is ons vreemd. WordPress sites die elders zijn ontwikkeld, zijn ons echt nét zo lief.