Webapplicaties

Een webapplicatie is niets meer dan een programma dat via internet te benaderen is. Ervaring leert dat bestaande oplossingen zelden voldoen. Inline Media staat erom bekend technische hoogstandjes te realiseren.

Elke webapplicatie die er is

Die webapplicaties zijn er in elke denkbare uitvoering. Onze wall of fame: een portal voor het beheer van de huisstijl van een grote verzekeringsmaatschappij, een database van een universiteit met landelijke koppelingsmogelijkheden, een reisbureau dat z’n reizen en accommodaties ermee beheert, een landelijke rijschoolformule, die betaalsystemen en webshops in één slimme oplossing heeft geïntegreerd en een reprobedrijf dat de workflow heeft geautomatiseerd. Daarom is een professionele webapplicatie altijd maatwerk.

Betaalbaar en beheersbaar

Als het moet, keren we het hele bedrijf binnenstebuiten. Want om een applicatie écht goed te laten werken, moet je er lol in hebben om af en toe het hele bedrijfsproces van klanten te ontleden. Die lol maakt het voor ons nou net leuk. Pas dan gaan we aan de slag. Altijd met slimme software om het kostentechnisch betaalbaar en gebruikstechnisch beheersbaar te houden. Het resultaat is een web-applicatie die doet wat-ie moet doen. Zonder dat de gebruiker ook maar iets meekrijgt van de ingrediënten die er vaak inzitten: bloed, zweet en tranen.