Hosting

Hosten doen we ook bij Inline Media. Niet als bijbaan, maar als serieuze aangelegenheid. Daarom bieden we het gemak van standaard-hosting en de toewijding van maatwerk-hosting.

Standaard: eenvoud en voordeel

Voor de gemiddelde site zijn special tricks overbodig. Via onze samenwerking met een gespecialiseerde hostingpartner bieden we een handig standaard-arrangement, al dan niet in combinatie met domeinregistratie. Optimale uptime, maximale service in die gevallen dat er iets loos is. Het voordeel van die constructie is dat een klant niet zelf op zoek hoeft naar een hostingspecialist: wij hebben ‘m al gevonden!

Maatwerk: als 100% uptime het minimum is

Een site die écht nooit uit de lucht mag zijn, is beter af met maatwerk. In die gevallen ‘draait’ de site op onze server. Of zelfs op twéé servers, via een servercluster. Heeft de ene server panne, dan neemt de andere het over. En onze eigen specialisten fungeren als bedrijfszekere back-up om direct de oorzaak van problemen te traceren. Ook bij maatwerk blijft het prijspeil van Inline Media overigens heel aantrekkelijk.