Exchange Online

Mail, agenda’s en taken overal beschikbaar!

Een eigen mailserver laten draaien: er komt een moment dat we ons afvragen hoe we ooit zo ouderwets konden zijn. Want met Exchange Online maakt Inline Media je het een heel stuk gemakkelijker. Alles wat je gebruikt, koop je niet maar is online beschikbaar. In the cloud dus.
Mail, agenda’s, taken, contacten.. altijd en overal beschikbaar vanaf desktop, laptop, smartphone en tablet. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Hoe het werkt?

Simpel. Als bedrijf neem je een abonnement voor het aantal mailboxen dat je hebt. Da’s dus het eerste verdiend, want hoge investeringen in één keer zijn er niet meer bij. Ook de tijd van ouderwets installeren, onderhouden en problemen oplossen zijn verleden tijd. Je medewerkers beschikken altijd over de meest actuele versie. Gebruiker toevoegen? Zo gepiept. Voor een eurootje of 5 per gebruiker per maand heb je alle gemakken van een eigen mailserver, maar zonder dat ding in-house te hebben.

Inline Media regelt het

Met Exchange Online haal je alle mogelijkheden in huis om overal te kunnen werken, maar niet de kosten en bijkomende zorgen. Inline Media regelt het graag voor je. Zodat je zelfs aan het abonnement geen omkijken meer hebt. Een belletje en het is geregeld.