Conceptontwikkeling

Wij bedenken en ontwikkelen zelfstandig en voor klanten diverse online concepten. Maar al te graag zetten wij onze internet skills in om ‘real life’ problemen te tackelen met digitale oplossingen. Om te laten zien wat we kunnen. Om het leven een beetje beter te maken.

FeedCommerce.com

In samenwerking met partner Netprofiler ontwikkelden wij ‘FeedCommerce’: De enige productfeed marketingtool met volledige integratie van Google Analytics. Met Feed Commerce kunnen webshop-eigenaren en e-commerce managers zelf voor ieder marketingkanaal (Google Shopping, Beslist.nl, Kieskeurig etc.) een unieke productfeed maken, selecteren welk deel van het assortiment ze willen gebruiken per kanaal, alle prestaties meten en aan de hand van data direct producten uitsluiten van de AdWords campagne.

Tandartsformulier.nl

Ook bedachten en ontwikkelden wij tandartsformulier.nl, de tool voor tandartsen en orthodontisten om in een handomdraai alle formulieren in de praktijk te digitaliseren. Efficiënter, nauwkeuriger en klantvriendelijker. Alle traditionele papieren formulieren, zoals anamneseformulieren, patiëntformulieren, klachtenformulieren en tevredenheids-onderzoeken worden hierdoor overbodig. De praktijken leveren slechts de formulieren aan die ze gedigitaliseerd willen hebben en tandarts-formulier.nl bouwt en onderhoudt de applicatie.

Kortom, een goed idee dat een specifiek probleem oplost? Inline Media inschakelen.