Backoffice-koppelingen

Soms begint het met de vraag: we willen een website. Maar als we doorvragen blijkt het niet onhandig te zijn als we die website koppelen aan database X of intranet Y. En laten koppelingen van website met een backoffice nu nét de specialiteit van het huis zijn.

Elke koppeling is mogelijk

Vanuit de website realiseren we elke koppeling die maar wenselijk is. Klanten koppelen aan een webshop die verschillende kortingsystemen hanteert? Moet een webshop vriendjes worden met een database die weet waar welk onderdeel ligt? Vinden klanten het makkelijk om real-time orderhistorie in te zien? Hoe complexer het wordt, hoe leuker we het vinden. Backoffices koppelen we aan webapplicaties, webapplicaties aan backoffices.

Altijd gekoppeld aan voordeel

Slim koppelen heeft zo z’n voordelen. Veel klanten van ons besparen zeeën aan tijd onderhand. (Lees: geld.) Processen gaan ineens een heel stuk gestroomlijnder. Er is nog maar één systeem om up-to-date te houden, want met backoffice-koppelingen is meerdere keren invoeren verleden tijd. Prijzen zijn dus altijd actueel. Voorraden inzichtelijk. Klanten die in een webshop iets willen bestellen, zien meteen of een artikel er nog is.