TeamTalento

De jaren leren je de dingen die de dagen niet weten. Oefff, voel je ‘m? Is van Ralph Waldo Emerson. Weten wij omdat we van leren houden. Eeuwige studenten, hier bij Inline. Vonden dit dan ook een magistrale opdracht.

Team Talento is een online platform met video-workshops voor het digibord. Leerkrachten van basisscholen kunnen zo makkelijk hun leerlingen inspireren tijdens uiteenlopende creatieve lessen (taal, techniek, sport/bewegen, muziek, knutselen, tekenen, theater).

Wij ontwikkelden de volledige technische structuur voor het platform. Inclusief useraccount systeem, registratie en loginsysteem, logging systeem en custom favorietensysteem waardoor docenten makkelijk lessen kunnen samenstellen en delen met leerlingen. Al meer dan 1300 basisschool leerkrachten gebruiken Team Talento inmiddels maandelijks.

Meer weten over Webapplicaties? Neem vrijblijvend contact op met Inline Media.

Screenshot TeamTalento
 • Opdrachtgever
 • Team Talento
 • Ontwerp
 • Enof creatieve communicatie
 • Techniek
 • Webapplicaties
 • Geoffrey Reemer

  "Zo'n complex project vereenvoudigen ze in hapklare brokken"

  "CWG Media schakelde Inline Media in voor een niet alledaags project: het omzetten van een leerportaal voor het basisonderwijs in een functionele website. Inline Media had er alle expertise voor in huis, concludeert mede-oprichter Geoffrey Reemer van CWG Media, thuis in digitale producten voor basisscholieren. Mooi om te zien hoe ze zo'n groot en complex project vereenvoudigden tot hapklare brokken. Die werden één voor één netjes afgewerkt. Ik werd nauw bij de voortgang betrokken. Daardoor kon ik ook mijn eigen kennis over web-programmeren naar een hoger niveau tillen! Eind goed al goed. Ja zeker! De site is geweldig geworden. We hebben duizenden blije klanten. Van veel gebruikers krijgen we lovende reacties. Het was heel fijn samenwerken met Inline Media."

  Geoffrey Reemer - Co- Founder Team Talento (klant sinds 2014)

Een greep uit cases waar we met veel plezier aan hebben gewerkt.