RijLESS.nl

Weet jij het nog? Wij wel. De dag dat wij als 18- jarige broekies met knikkende knieën stonden te wachten op rijinstructeur Ron, Jos, Koen, Jaap en Jesse. Om maar te zwijgen over het gevoel toen we – eindelijk met rijbewijs op zak – als vrije vogels die afgetrapte Clio over het asfalt konden jagen. RijLESS betekend precies die ervaring voor 8000 leerlingen per jaar, verdeeld over 250 gemeenten. Dit mooie bedrijf is daarmee de grootste rijschoolhouder van Nederland. Trots zijn we. Dat RijLESS al sinds het prille begin van Inline Media klant is.

Wat heeft Inline eigenlijk niet voor RijLESS gedaan?
Wij ontwikkelden de website, een mobiele website, een custom betaalplatform (pay per mail), maakten koppelingen, zware SSL beveiligingen, bedachten een systeem waardoor bezoekers op dynamische pagina’s per regio konden landen, bouwden een e-learning omgeving en voerden SEO optimalisaties uit.

Kers op de taart is een custom planmodule, waarmee de bezoeker zelf op de site een proefrijles kan plannen direct in de agenda van de rijschool, per regio onderverdeeld. Dit betekende een afname van de telefoonbelasting, een enorme stijging in efficiency en een vergroot bereik: ook zaterdag en zondag plannen loopt nu gewoon door.

Meer weten over Wordpress of API integraties? Neem vrijblijvend contact op met Inline Media.

Screenshot RijLESS.nl
 • Opdrachtgever
 • RijLESS B.V.
 • Ontwerp
 • Sjoerd Stellingwerf
 • Techniek
 • Wordpress, API integraties
 • Rinus Verheij

  "Ze zijn makkelijk te benaderen, zonder accountmanagers"

  "We zijn wel een bedrijf dat groot in omvang is, maar voor zoiets als een website geven we de voorkeur aan de menselijke maat. Inline Media is heel makkelijk te benaderen, zonder dat gedoe met accountmanagers. Qua techniek was het een aardige kluif. Een heleboel zaken in onze site waren niet standaard. Maar dat zoeken ze perfect voor je uit. Ook de actieve opstelling van Inline Media beviel goed. Ik kon wel eens heel enthousiast dingen aandragen voor de site. Inline Media is dan zo'n bureau dat zegt: we weten wat je wilt, maar doe je daar wel verstandig aan? Ze zullen je altijd behouden om domme dingen te doen."

  Rinus Verheij - Directeur RijLESS B.V. (klant sinds 2009)

Benieuwd naar andere cases binnen Api integraties ?