KPS Delft

Sierbestrating. Natuursteen. Keramiek. Daar weten ze bij KPS Delft wel raad mee. Worden de 15 medewerkers stuk-voor-stuk enthousiast van. Wij ook, inmiddels. KPS is immers al klant sinds 2008. Op een rustige zaterdagmiddag je hart ophalen in de indrukwekkende showtuin van 1.500 m2. Klinkt goed, hé? Dachten wij ook.

Voor KPS maakten wij al twee websites. Omdat de oude site niet meer voldeed, ontwikkelden wij vanaf scratch een nieuwe. Meer functionaliteiten, betere uitstraling en geoptimaliseerd voor alle devices. Responsive, noemen we dat. Ook ontwikkelden we een testemonial slider en projecten module op maat, zodat KPS eenvoudig nieuwe projecten kan toevoegen. En als ze dan toch bezig zijn, kan er ook meteen een visueel filter per categorie worden ingesteld. Snel en intuïtief, with a click of a button.

Meer weten over Wordpress? Neem vrijblijvend contact op met Inline Media.

Screenshot KPS Delft
 • Opdrachtgever
 • KPS Delft
 • Ontwerp
 • Inline Media
 • Techniek
 • Wordpress
 • Philip Paleewong

  "Geen snelle jongens die komen vertellen hoe het moet"

  "Het moet een van de eerste klanten van Inline Media zijn, KPS Delft. Specialist in sierbestrating, natuursteen, keramiek, tuinhout en tuinverlichting voor vakman en particulier. Maar voor de doelgroep is internet tegenwoordig de belangrijkste 'showroom', merkte sales manager Philip Paleewong. We hadden het idee dat we meer bezoekers konden halen met onze site. Inline Media kwam met een advies. We hebben een hoop nuttige verbeterpunten gehoord. Dat blijkt wel. We gebruiken nu op aanraden van Inline Media Google Analytics. Dan zie je dat de groei van het aantal bezoekers op internet behoorlijk is. Al jaren werkt KPS Delft met Inline Media. Het zijn geen snelle jongens die wel eventjes komen vertellen wat je moet doen. Inline Media is een heel normaal bureau, nooit te beroerd om snel iets te regelen. Heb ik een probleem of een vraag, dan hoef ik maar te bellen of te e-mailen of het wordt opgelost."

  Philip Paleewong - Sales Manager KPS Delft (klant sinds 2008)

Benieuwd naar andere cases binnen Wordpress ?