Klevenberg

Met een omzet van ongeveer 55 miljoen euro, behoort Klevenberg Shipping Center tot de grotere scheeps-bevoorrading bedrijven van de wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1898 en groeide over de jaren uit tot een internationaal icoon op gebied van scheepsbevoorrading. Klevenberg heeft vestigingen in Nederland, België en Amerika.

Voor Klevenberg ontwikkelden wij een gloednieuwe responsive website, passend bij de internationale ambities van de organisatie. Inline Media ontwikkelde tevens een custom spareparts bestelsysteem aangesloten op 7T software. Middels dit systeem kan er snel en efficiënt gereageerd worden op – soms dringende – eisen wanneer dat nodig is. Waar ook ter wereld.

Meer weten over Wordpress? Neem vrijblijvend contact op met Inline Media.

Screenshot Klevenberg
 • Opdrachtgever
 • Klevenberg Shipping Center
 • Ontwerp
 • Inline Media
 • Techniek
 • Wordpress
 • Leon de Neef

  "De nieuwe site maakt het klanten veel makkelijker"

  "Er kwam een nieuw ERP-pakket bij Klevenberg Shipping Center. Of Inline Media daar meteen maar een nieuwe website aan vast wilde koppelen. De softwareleverancier van het ERP-pakket had al goede ervaringen met Inline Media. Dan hoef je het wiel niet twee keer uit te vinden. zegt Leon de Neef, ICT-manager bij de leverancier van scheepsbenodigdheden. Eind 2014 ging de nieuwe website officieel te water. Inline Media heeft ons zeer zeker verrast met de site, constateert hij tevreden. Is het effect al te merken? In onze branche is het resultaat van een site lastig meetbaar. Wat wél zeker is: de webshop maakt het onze klanten veel makkelijker. En tevreden klanten zijn belangrijk voor een bedrijf. Ook voor het onze!"

  Leon de Neef - IT Manager Klevenberg Shipping Center (klant sinds 2011)

Benieuwd naar andere cases binnen Wordpress ?