Inka

Inka is naar eigen zeggen de krachtigste inkoopcombinatie in Nederland. Inka vertegenwoordigd een collectief van circa twintig middelgrote installateurs en die combinatie verleent hen inkoopkracht. Eendracht maakt machtig; een universele waarheid die de vennoten van INKA hebben onderkend.

Voor INKA ontwikkelde Inline Media de nieuwe marketingwebsite, alsmede een portaal op maat. Dit portaal koppelden onze developers aan het achterliggende CRM pakket, waarin ook de beveiliging is geregeld. Op het portaal kunnen vennoten inloggen om inkoopcontracten in te lezen en op te vragen. Ook zit er een documentsysteem in en worden maandelijks geautomatiseerd omzetrapportages naar vennoten verstuurd.

Meer weten over Wordpress? Neem vrijblijvend contact op met Inline Media.

Screenshot Inka
 • Opdrachtgever
 • Inka Handelsonderneming C.V.
 • Ontwerp
 • Waal aan de Maas
 • Techniek
 • Wordpress
 • Elvira Nolle

  "Inline Media is een heel servicegericht bureau"

  "Inline Media ging aan de slag voor een eenvoudige publieke website en een besloten portaal voor de 20 bedrijven die samenwerken binnen INKA. Via ons reclamebureau Waal aan de Maas kwamen we bij Inline Media terecht. We merkten meteen al dat het een voordeel is dat die twee vaker samenwerken. Ook in het vervolg van het traject liep de ontwikkeling van de nieuwe site vlot. De bouw ging gelijk op met de introductie van de huisstijl. Dat pikte Inline Media goed op, in combinatie met Waal aan de Maas. Beide bureaus deden waar ze goed in waren. Waar Inline Media goed in is? Meedenken. Het zijn heel behulpzame jongens. Ook nu de site af is hebben we Inline Media nog wel eens nodig. Ook al kom je met een klein probleempje: het wordt meteen opgelost. Het is een heel servicegericht bureau."

  Elvira Nolle - Coördinator Automatisering Inka Handelsonderneming C.V. (klant sinds 2013)

Benieuwd naar andere cases binnen Wordpress ?