Bedankjes.nl

Fortune Factory. Klinkt al lekker, niet? Combineer dit met de naam bedankjes.nl en je hebt de leukste specialist voor promotionele artikelen, geboorte of jubilea weggevertjes en bedankjes. Daarnaast zijn we nog praktisch buren, ook! Altijd gezellig, die mensen van de geluksfabriek.

Inline Media ontwikkelde een custom Magento webshop voor bedankjes.nl. Op de nieuwe webshop van bedankjes kun je nu zelf je eigen ontwerp maken voor het kaartje, stickertje of het label. Dit kan middels de unieke online ontwerptool. Bij het gekozen product kun je een basisontwerp selecteren of vanuit een blanco situatie starten. Bij bestaande ontwerpen zijn wel gewoon de kleuren, teksten en onderdelen aan te passen naar wens. De nieuwe ontwerptool is een hele verbetering ten opzichte van de vorige. De nieuwe tool is volledig opgezet in HTML5 i.p.v. flash, waardoor er bijna geen laadtijd meer is en de ontwerpen ook op een tablet kunnen worden aangepast.

Kortom; binnenkort een bruiloft, kraamfeest, babyborrel of jubileum? Op bedankjes.nl gemakkelijk je eigen, unieke bedankje ontwerpen.

Meer weten over Webshops? Neem vrijblijvend contact op met Inline Media.

Screenshot Bedankjes.nl
 • Opdrachtgever
 • Fortune Factory
 • Ontwerp
 • Sjoerd Stellingwerf
 • Techniek
 • Webshops
 • Reinier van Rumpt

  "Hoge verwachtingen van de nieuwe site"

  "Een betrouwbare, flexibele leverancier van internetdiensten noemt mede-eigenaar Reinier van Rumpt Inline Media. Reden om met Inline Media in zee te gaan voor de realisatie van de nieuwe website van Fortune Factory, dat specialist is in relatiegeschenken. Het is een bureau dat hoogwaardige technische kennis in huis heeft, maar toch heel laagdrempelig is in de benadering. Behalve die veelzijdige kennis sprongen ook de adviezen van Inline Media in het oog. In plaats van alleen maar uit te voeren denken ze ook mee in alle andere fasen van het proces."

  Reinier van Rumpt - Managing Director Fortune Factory (klant sinds 2011)

Andere cases die wij ontwikkelden voor Fortune Factory