Heb je al een slot op de deur van je website?

Iedereen kent wel het slotje naast een URL in de adresbalk van de browser. Bijvoorbeeld van de bank waar je klant bent. Ook staat er in dat geval een ’s’ achter http. Het zijn herkenningstekens die te maken hebben met de beveiliging van een site. Binnenkort ga je die veel vaker voorbij zien komen. Browsers als Google Chrome en Firefox hebben aangekondigd scherper te gaan letten op het doorgeven van onbeveiligde sites.

Lees verder

Raketwetenschap: maar dan echt!

Zin om volgend jaar zomer eens ergens anders naartoe te gaan dan naar de camping in Zuid-Frankrijk? De software om de Apollo-11 te besturen is sinds kort op internet te vinden. De Apollo Guidance Computer brengt je in ieder geval tot de maan en weer terug. En verder is het een kwestie van even op Marktplaats kijken voor een tweedehands raket.

Lees verder

Brrr…eaking news from Inline Media!

Het was de warmste winter sinds de uitvinding van de thermometer. Maar bij Inline Media hebben we wekenlang met de winterjas aan en mutsen op ons werk gedaan. Niet omdat we watjes zijn. Wel om een beetje het gevoel te krijgen dat onze nieuwste klant Freezlab wil overbrengen: de sensatie van drie minuten lang je lijf bloot stellen aan, schrik niet, min 110 graden Celsius.

Lees verder